Onze Trainster Marloes Rink

 

Mijn naam is Marloes Hart-Rink. Ik ben woonachtig in Alkmaar, getrouwd en ik heb twee dochters. Ik tennis al vanaf mijn 4de jaar. Een tijd lang heb ik 3 uur per dag getraind en veel het land door gereisd om wedstrijden te spelen. Mijn hoogste score is het behalen van plek nummer 7 op de Nederlandse jeugdranglijst.

Ik heb enorm veel geluk om van mijn hobby mijn werk te hebben kunnen maken.

Tennis is mijn passie en mijn leven! En hoe mooi is het om dit over te kunnen dragen op anderen en mensen enthousiast te krijgen alles eruit te halen wat erin zit. En of dit nu op 9 of 2 niveau is maakt mij niet uit. Plezier in het spelletje is het allerbelangrijkste!

Na een aantal jaar als trainer actief te zijn, heb ik mijn eigen tennisschool opgezet. De school heet Tennis University. Ik merkte dat een club meer nodig heeft dan alleen het verzorgen van lessen. En dan denk ik aan ledenwerving, ledenbehoud, op zoek naar vrijwilligers en meedenken aan het beleid van een club.

Tennis University heeft de kans gekregen om op jullie mooie park lessen te mogen gaan verzorgen en mee te helpen/denken om de club florerend te houden.

Graag doen we dit samen met jullie! Met elkaar ervoor zorgen dat er op het prachtige park elke dag volop gespeeld wordt! Mocht je idee├źn/wensen hebben neem gerust al contact met ons op! We hebben er veel zin in en ontmoeten jullie graag in het voorjaar op de baan!

                                 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 381 448

TC Petten

Spreeuwendijk 4 a
1755 LD Petten

KVK-nummer

40634025