Badgasten

Badgastentoernooi Petten aan Zee

Het Oergezellige toernooi met internationale deelname!

Zon, zee en strand.

Verzorgd kamperen en tennissen!

Dit toernooi mag niet op je toernooikalender ontbreken.

Elk jaar merken we weer dat er in week 28 en 29 altijd net iets meer getraind wordt dan normaal en dit heeft natuurlijk alles te maken met het Badgastentoernooi. Velen proberen nog snel even beter te worden om vervolgens tijdens het Badgastentoernooi eeuwige roem te behalen.. Wij snappen het wel..Elk jaar wordt het Badgastentoernooi Petten aan Zee gehouden in week 30.

Deze week staat bij de deelnemers van voorgaande edities bekend als veel gezelligheid, om het vaak stralende weer en strak bezette schema's. Het Badgastentoernooi te Petten wordt al sinds begin jaren zestig van de vorige eeuw georganiseerd en heeft daardoor een naamsbekendheid bij jong en oud in heel Nederland en daarbuiten. De laatste jaren mag de organisatie rekenen op een grote deelname in alle categorieën. Maar behalve een kwalitatief goed en sterk bezet toernooi met volle schema´s staan we ook bekend als een gezellig toernooi.

Naast de nodige potjes tennis staat uiteraard altijd weer sport en spel op de planning. En daarbij ontbreken ook de nodige verassingen niet. Uiteraard kent het toernooi ook een muzikale omlijsting. Op de feestavond (vrijdagavond!) staat weer een spetterende DJ op het programma. De vrijdagavond zal hiermee ongetwijfeld de voorgaande zeven feestelijke avonden overtreffen. Met ook dit jaar op de donderdag avond de BINGO !!! Dit jaar met nog mooiere prijzen dan voorgaande jaren. Zoals elk jaar zal de speciaal ingerichte Badgastencamping weer geopend worden.

Wij weten uit ervaring dat de dagen lang zijn en de nachten vaak nog veel langer. Voor deelnemers van ver en minder ver is er daarom de mogelijkheid om te kamperen. De ideale gelegenheid om weer eens in de natuur te slapen en daarbij hoef je ook niet bang te zijn dat oom agent vraagt of je even wilt blazen. De kosten van het kamperen liggen rond de €5,- voor de gehele week.Uiteraard wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Als vanouds fabriceren onze dames van de kantine gedurende de toernooiweek de meest heerlijke maaltijden en vele andere lekkernijen.

De toernooicommissie nodigt iedereen uit om van de sfeer te proeven, lekker te tennissen en te genieten van het weer. Het weer zal zoals altijd eind juli begin augustus gunstig zijn voor het toernooi. Een overvloed aan zon is besteld, en dus ook de nodige verkoelende drankjes.

Het ziet er naar uit dat het weer een topweek wordt :)

Het Badgasten tennistoernooi wordt elke jaar gehouden in week 30. Er wordt gespeeld in de categorieën: DE 3, DE 4, DE 5 DE 6 en DE 7 ; HE 3, HE 4, HE 5, HE 6 en HE 7; HD 3 en HD 5; DD 3 en DD 5; GD 3 en GD 5 GD7.

Het toernooi is goedgekeurd door de KNLTB.Gelijk inschrijven? Ga dan naar www.toernooi.nl Tot slot willen wij bij deze iedereen bedanken die meehelpt om dit toernooi te organiseren, alle sponsoren, het bestuur en natuurlijk alle deelnemers die mee zullen doen aan het toernooi.

Tot in week 30! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 381 448

TC Petten

Spreeuwendijk 4 a
1755 LD Petten

KVK-nummer

40634025