Lidmaatschap

Lid worden

Het gehele jaar , tot aan het moment dat het gaat vriezen, liggen er 4 gravelbanen tot je beschikking. Natuurlijk zijn er op bepaalde momenten activiteiten waardoor je niet vrij kunt tennissen, maar meestal kun je hier wel aan deelnemen.  Je blijft op de hoogte van alle activiteiten door regelmatig de website te raadplegen of door middel van de nieuwsberichten die je per e-mail ontvangt.

Naast de contributieverplichting verwachten wij dat je 2 kantinediensten per jaar draait. Verder is TC Petten een vereniging die draaiende wordt gehouden door vrijwilligers. Wij stellen het op prijs als jij hier ook aan wilt bijdragen. Je kunt dan denken aan het helpen bij het organiseren van een evenement voor zowel jeugdleden als senioren, onderhouds- en parkwerkzaamheden of (op een later tijdstip) een bestuursfunctie. Vrijwilligerswerk is een uitstekend middel om nieuwe mensen te leren kennen en je snel thuis te voelen bij deze club!
 
KNLTB pasjes
 
Na aanmelding ( na 2 weken)  zijn er voor elk lid pasjes aanwezig in de kantine in de daarvoor bestemde kaartenbak.
Deze pasjes zijn nodig voor afhangen, en om de deur te openen van de tussenhal.
Tevens zijn deze pasjes noodzakelijk voor de externe competitie en toernooien.
 
 
Opzeggen
Als je moet opzeggen, wat wij natuurlijk heel spijtig vinden, stuur je een berichtje naar Jeanet van Stralen zie mail hieronder . Graag met reden want dat interesseert ons. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Opzeggingen dienen vóór 30 november plaats te vinden
Opzeggen doe je op het volgende mail adres:  [email protected]
 
Let op opzeggingen die na 30 november bij ons binnen zijn gekomen kunnen niet meer worden verwerkt.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 381 448

TC Petten

Spreeuwendijk 4 a
1755 LD Petten

KVK-nummer

40634025