Kantine reglement

Kantineregelment

Kantine regelment

Je kan je kantinediensten zelf invullen of af kopen voor 25 euro, als je dit niet hebt gedaan dan word je door de kantinecommissie ingedeeld.


Bij het niet komen opdagen van de aan jouw toegewezen kantinedienst kan er een boete in rekening gebracht worden van 35 euro.

Kun je onverhoopt niet dan kun je altijd proberen deze dienst te ruilen of als nog af te kopen als hier iemand beschikbaar voor is.

Als je hier gebruik van wilt maken, laat het dan weten aan Silvia Blom e/o Hellen van Arkel via email;[email protected]

 

Heb je over het bovenstaande nog vragen? Neem dan contact op met Silvia Blom e/o Hellen van Arkel via ( [email protected]).

 

Kantine overdracht:

Als de bardienst is afgelopen, dient men het geld in een daarvoor bestemde enveloppe te doen met vermelding van naam, datum, bedrag en handtekening. De enveloppe wordt vervolgens in de kluis gedeponeerd. De kluis staat in de voorraadruimte. Deze kluis zal vervolgens dagelijks geleegd worden door leden van de kantinecommissie.

Vervolgens schrijf je in het kas/barboek het gedeponeerde bedrag, naam, datum en handtekening.

Jouw kantinedienst is pas echt klaar als je de voorraad in de koelkasten weer hebt aangevuld en de kantine/bar schoon hebt achtergelaten. Noteer wat er op is!

 

Kantinebezetting:

Als je bardienst hebt, is het niet de bedoeling dat je zelf gaat tennissen en de kantine laat voor wat het is, tenzij er een goede vervanger is.

 

Betalen consumpties:

Betaling is mogelijk via de pin, eventueel via contant.

 

Externe competitie:

Aan gastspelers wordt een gratis kopje koffie/thee aangeboden (niet gratis voor eigen leden).

 

Barbeheerders, trainers/sters en toernooileiders in functie hoeven de eigen consumpties niet te betalen. Barbeheerders gelieve de geest helder te houden.

 

Radio cassetterecorder:

Muziek zodanig afspelen dat spelers en omwonenden geen hinder ondervinden.

 

Schoonmaak/schoonhouden:

Van de barbeheerder wordt verwacht dat de kantine schoon achtergelaten wordt (schoon houden is schoon blijven). Bovendien werkt het voor uw opvolger een stuk prettiger.

 

Vuilnis:

Bij de ingang van het tennispark staat een grote metalen container. Hierin komt het vuil dat van de kantine of het park afkomstig is. Deze container wordt in het seizoen ieder dinsdagochtend geleegd. (Dus niet de zwarte of groene bak gebruiken).

 

Baanonderhoud:

Laat de banen niet te droog worden. Buiten, aan de gevel van de bungalow zit een knoppenkastje met daarop “aan en uit”. Hiermee wordt de bediening van de handsproeiers op de baan geregeld. Na het sproeien weer uitzetten.

 

Baanverlichting:

Wanneer de verlichting uitvalt of is uitgegaan, dient men minstens 15 minuten te wachten met het opnieuw aandoen van de lampen, omdat de lampen anders kunnen exploderen en dat is zeer kostbaar.

Op het centrale bedieningspaneel achter de bar bevinden zich de schakelknoppen voor de baanverlichting. Eerst de banen 1 en 2 aanschakelen en na enkele minuten de banen 3 en 4.

 

Algemeen:

Bestellingen dienen aan de bar afgehaald te worden en leeg goed weer teruggebracht.

Er mag niets uit de kantine worden geleend.

Na de avonddienst zorgt men er voor dat:

·         alle lichten uit zijn;

·         de thermostaat is teruggezet naar 10 graden,

·         alles op slot is.

De verlichting aan de muur op het terras blijft branden. De buitenverlichting/padverlichting gaat vanzelf uit, maar u moet wel de schakelaar op uit zetten.

Instructies voor het verwisselen van een biervat hangen achter bij de bierkoeler in het magazijn.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 381 448

TC Petten

Spreeuwendijk 4 a
1755 LD Petten

KVK-nummer

40634025