MOLY toernooi 2024

24 juni 2024


Het Moly Tennistoernooi: Het Leukste Dubbeltoernooi van Petten

Welkom bij Tennisvereniging Petten, waar we met trots het Moly Tennistoernooi presenteren, het leukste dubbeltoernooi van het jaar! Dit evenement is een echte aanrader voor iedereen die houdt van gezelligheid en tennis. Grijp je kans om samen met je partner de strijd aan te gaan op de tennisbaan en geniet van een week vol sportieve uitdagingen en plezier.

Toernooi Details

Datum: 1 t/m 9 september
Locatie: Tennisvereniging Petten

Meer Dan Alleen Tennis

Het Moly Tennistoernooi draait niet alleen om tennis, maar biedt ook een scala aan activiteiten voor iedereen. Of je nu een fervent tennisspeler bent of gewoon wilt genieten van de sfeer, er is voor ieder wat wils. Ons park is de perfecte plek om nieuwe vrienden te maken, te genieten van lekkere hapjes en drankjes, en deel te nemen aan verschillende gezellige activiteiten.

Categorie├źn

Het toernooi heeft de volgende categorie├źn voor heren, dames en mix:

  • 5
  • 6
  • 7
  • 7 35+
  • 8
  • 9

Of je nu een ervaren speler bent of net begint, er is altijd een categorie die bij je past.

Schrijf Je Nu In!

Wacht niet te lang en schrijf je in voor het Moly Tennistoernooi! Dit is je kans om deel te nemen aan een van de gezelligste en meest opwindende toernooien van Petten. Klik op de onderstaande link om je in te schrijven en verzeker je van een plek in dit geweldige evenement.

Schrijf je hier in!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het Moly Tennistoernooi en samen een fantastische week te beleven. Tot snel bij Tennisvereniging Petten!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 381 448

TC Petten

Spreeuwendijk 4 a
1755 LD Petten

KVK-nummer

40634025