Badgasten Toernooi 2024

04 juni 2024


Beste tennisliefhebbers,

Het is weer tijd voor een van de meest opwindende en gezellige evenementen van het jaar bij TC Petten – het Badgasten Tennistoernooi! Dit jaar vindt het toernooi plaats van zondag 21 juli tot en met zondag 28 juli, en we kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen voor een week vol sportiviteit, plezier en onvergetelijke momenten.

Het Badgasten Tennistoernooi staat bekend om zijn unieke combinatie van plezier en prestatie. Of je nu een doorgewinterde speler bent die graag zijn of haar vaardigheden wil laten zien, of een recreant die gewoon wil genieten van een potje tennis in een ontspannen sfeer, dit toernooi biedt voor ieder wat wils.

Wat kun je verwachten?

  • Spannende wedstrijden: Van enkel- tot dubbelspel, er is voor iedereen een passende categorie.
  • Gezellige sfeer: Naast de wedstrijden organiseren we diverse sociale activiteiten, zodat je ook naast de baan kunt genieten van een fijne tijd met medespelers en toeschouwers.
  • Sportieve uitdaging: Test je vaardigheden en daag jezelf uit tegen andere tennissers van verschillende niveaus.
  • Prachtige locatie: TC Petten biedt uitstekende faciliteiten en een gastvrije omgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Inschrijven

Wil je meedoen aan het Badgasten Tennistoernooi? Schrijf je dan snel in! De inschrijvingen sluiten op 14 juli. Bezoek onze website https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/3488A3A8-9DAB-4B77-9E5C-860E95345C6F voor meer informatie en om je in te schrijven.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons via[email protected].Volg ons ook op social media voor de laatste updates en nieuws rondom het toernooi.

Kom en beleef een fantastische week vol tennisplezier bij TC Petten! Wij kijken ernaar uit om jullie op de baan te zien.

Sportieve groeten,

Het BGT Team

Nieuwscategorieën


Reacties

Oscar Smit 05-06-2024 14:36

ik heb me direct ingeschreven. Ik heb er zin in!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 381 448

TC Petten

Spreeuwendijk 4 a
1755 LD Petten

KVK-nummer

40634025